Eigen Producties

Sinds 2003 produceren wij jaarlijks, onder de naam Via Rudolphi Producties, nieuwe producties van uiteenlopende, zelfstandige theatermakers, van alle generaties. Van net afgestuurde toptalenten tot door de wol geverfde professionals die de hele wereld hebben gezien. En dan het liefst samen in een productie. Makers met een missie: ze vertellen eigen verhalen die nog niet genoeg verteld worden en pogen daarop een nieuwe licht te laten schijnen.

Als creatief producent zijn wij betrokken bij de inhoud en de vormgeving van de stukken die wij produceren en hebben de artistieke vrijheid van de maker hoog in het vaandel staan. Onze voorstellingen zijn herkenbaar, aansprekend, prikkelend, emanciperend, confronterend, soms ongemakkelijk, quasi realistisch, met een beetje tragiek en veel humor.

Elk jaar hebben wij vrije ruimte gereserveerd voor actuele werken, die niet kunnen wachten op een volgend kunstenplan. Zo kunnen wij het publiek, naast onze vaste selectie voorstellingen, ook producties aanbieden die bijdragen aan een actueel maatschappelijk debat. Daarnaast produceren wij jaarlijks Het Debuut, waarin drie pas afgestudeerde makers met hun eigen afstudeervoorstelling op een landelijke tournee gaan; een vliegende start voor de nieuwe lichting makers.

Nu te zien

Onze makers

Bekijk alle makers

Maatschappelijk belang (ANBI)

Rudolphi Producties heeft een ANBI status; ‘een algemeen nut beogende instelling’. Deze ANBI status geeft toegang tot een groot aantal fiscale faciliteiten voor donateurs/erflaters en voor onszelf als goede doelen instelling.

Lees meer

Het Debuut

Ieder jaar selecteert Rudolphi Producties afstuderend theatertalent voor Het Debuut. Het uitgangspunt van deze tournee is dat het publiek in het land vers van de pers het talent van de toekomst ontdekt.

Lees meer

Onze partners

Eerder dit seizoen

Eerdere producties

Heb je vragen over onze eigen producties?

Via dit formulier kun contact met ons opnemen over het produceren van voorstellingen, een voorstelling aandragen voor Het Debuut en meer

Neem contact op