Stephanie Louwrier

Stephanie Louwrier is een rasperformer ​die moeiteloos theater mixt met televisie of film, rap combineert met ballads en stand up-comedy met poëzie. Na te zijn afgestudeerd als Theatraal Performer aan de Toneelacademie Maastricht, heeft zij ruimschoots haar sporen verdiend in de theaterwereld; zo is Stephanie al jaren een vaste waarde op Theaterfestival de Parade en tourt zij langs de theaters. Ze was te zien in de feministische onewomanshow Who run the world in samenwerking met Daria Bukvić, de Verleiders Female met o.a. Susan Visser en Jelka van Houten en meer.

lees meer

Bij Via Rudolphi Producties heeft Stephanie Louwrier haar veelzijdigheid reeds gebruikt in het maken van twee voorstellingen: haar bejubelde soloperformance Revolutie van de mislukking (2017/2018) en het recente Show must go on (2021/2022). Louwrier weigert in hokjes te denken: haar werk laveert tussen de grenzen van theater, performance, muziek en stand-up. Het is uitzinnig, grappig, ontroerend en toont immer haar vele kanten als actrice en maker.

De pers over Stephanie Louwrier:
“Hier toont ze haar ware aard: een rasperformer. Ze schakelt razendsnel van felle zangstem naar galgenhumor” – de Volkskrant
“Louwrier bewijst een ongekend charisma en theatertalent te bezitten.” – Theaterkrant

Informatie & contact

Creatieve producenten:
Thomas Royé – thomas@viarudolphi.nl
Marloes Marinussen – marloes@viarudolphi.nl

Marketeers
:
Lisette Brouwer – lisette@viarudolphi.nl
Laura van Wingerden – laura@viarudolphi.nl

Nu in het theater

Eerdere voorstellingen