Over ons

Theaterbureau Via Rudolphi, opgericht in 1987 door Marie-Anne Rudolphi, is uitgegroeid tot een gevestigde naam in het veld. Begonnen als impresariaat en producent breidde wij verder uit met zakelijke ondersteuning voor een rijk aantal theatergroepen.

Zowel gevestigde theatermakers als veelbelovende nieuwe talenten kunnen bij ons terecht voor de verkoop van hun voorstellingen (impresariaat) en voor zakelijke ondersteuning. Ons team is betrokken bij de ontwikkeling van makers en de inhoud en vormgeving van hun stukken.

Sinds 2003 produceren wij onze eigen producties: vrij, nieuw werk van autonome theatermakers, van alle generaties, afkomsten en achtergronden. Theatermakers vinden bij ons de ruimte om hun eigen ideeën te ontwikkelen en te presenteren; we hebben de artistieke vrijheid van de maker hoog in het vaandel staan. Last but not least produceren wij jaarlijks Het Debuut, dat een vliegende start biedt voor pas afgestudeerde makers.

Impresariaat

Voor verschillende theatermakers en gezelschappen verzorgen wij de verkoop van hun producties. Door onze samenwerking met programmeurs door het hele land vormen wij de schakel tussen makers en theaters.

Bekijk

Zakelijke ondersteuning

Wij ondersteunen verschillende theatermakers, gezelschappen en theaterinitiatieven op het gebied van zakelijke leiding, fondsenwerving, backoffice en/of marketing.

Bekijk

Eigen producties

Via Rudolphi heeft ook een eigen productiekern voor zelfstandige theatermakers, van alle generaties. Onze makers vertellen verhalen die wat ons betreft nog niet genoeg verteld worden, voor een breed publiek.

Bekijk

Ons team

Marloes Marinussen

Partner & creatief producent

Thomas Royé

Partner & creatief producent

Marie-Anne Rudolphi

Artistiek coach

Jimmy-Pierre de Graaf

Raad van Toezicht

Roel Funcken

Raad van Toezicht

Tessa Cramer

Raad van Toezicht

Mick Hurks

Raad van Toezicht

Kunnen we je ergens mee helpen?

Via dit formulier kun je contact met ons opnemen over het impresariaat, de zakelijke ondersteuning of het produceren van voorstellingen. Of mail naar aanmeldingen@viarudolphi.nl

Neem contact op
© Perla van Kessel