Tarik Moree, Laura De Geest en Daniël ’t Hoen

Bij Via Rudolphi Producties hebben Laura, Tarik en Daniël de voorstelling La Tendre Guerre gemaakt. Deze voorstelling maakt deel uit van een twintig-jaar-durend experiment, waarin zij om de tien jaar terugkeren bij de personages om opnieuw de balans op te maken.

Tarik Moree is in 2018 afgestudeerd aan de acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht. In zijn werk zoekt hij naar de absurditeit maar ook naar een manier om het publiek zelf een spiegel voor te houden. Met zijn afstudeervoorstelling My Dinner With… won hij samen met Daniël ’t Hoen en Tim Olivier Somer Het Debuut van Rudolphi Producties. Hierna speelde hij bij Toneelgroep Maastricht en Frascati en heeft hij meerdere keren op De Parade gespeeld;  Kunst met Tim Olivier Somer in 2019 en in 2021 de solovoorstelling De Voyeur.

lees meer

Laura De Geest is in 2017 afgestudeerd aan de acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht. Sindsdien heeft ze gespeeld in producties van Laika, Eline Arbo en Frascati. Haar spel wordt gekenmerkt door een grote emotionaliteit en taalgevoeligheid. In haar eigen werk zoekt ze naar manieren om het ongrijpbare om te zetten naar een theatervorm die naast talig, ook zoekt naar radicaliteit. In 2019 speelde zij in de voorstelling Tisch un hihi tränen van Benjamin Abel Meirhaeghe in Het Debuut. Recent is ze te zien bij het Nieuw Theaterensemble Antwerpen en bij Oostpool.

Daniël ‘t Hoen is in 2017 afgestudeerd aan de regieopleiding van de Toneelacademie Maastricht. Zijn affiniteit met taal is sindsdien verder ontwikkeld bij het internationaal Theater Amsterdam als vast regie- assistent. In zijn werk zoekt hij altijd naar manieren om spannende intermenselijke relaties op scherp te zetten. Naast zijn werkzaamheden voor ITA werkte hij mee aan verschillende projecten o.a. met Tarik Moree aan My Dinner With… en hun paradevoorstelling Kunst.

Informatie & contact

Creatieve producenten:
Thomas Royé – thomas@viarudolphi.nl
Marloes Marinussen – marloes@viarudolphi.nl

Marketeers
:
Lisette Brouwer – lisette@viarudolphi.nl
Laura van Wingerden – laura@viarudolphi.nl

Eerdere voorstellingen