Het Debuut

Niet meer weg te denken van de Nederlandse podia! Het Debuut lanceert nieuw theatertalent in een avondvullend programma van drie voorstellingen.  

Het Debuut is een project van Via Rudolphi Producties, de artistieke thuishaven voor zelfstandige theatermakers van alle generaties, ook voor pas afgestudeerde theatertalenten. Met Het Debuut geeft Via Rudolphi Producties nieuwe theatermakers de kans met hun afstudeervoorstellingen op een gezamenlijke tournee langs een twintigtal theaters in Nederland.

Het Debuut is een avond met drie korte voorstellingen van theatermakers die in de zomer voorafgaand aan de tournee aan de diverse toneelacademies zijn afgestudeerd. Gedurende het jaar volgt een gerenommeerde panel de nieuwe lichting studenten van theaterscholen in Nederland en België. Voor het publiek is Het Debuut dé kans om als eerste kennis te maken met het talent van morgen. Pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen!

De afgelopen edities presenteerde we in Het Debuut theatermakers als Caro Derkx, Tim Olivier Somer, Tarik Moree, Romano Haynes, Performancegroep ROTOR, La Isla Bonita, Firma Draak, Rundfunk, Performancecollectief URLAND en George Tobal.

Panel: Peer van den Berg, Marcelle Kuiper, Christiaan Mooij, Frank Noorland, Bodil de la Parra, Nicole van Vessum en de producenten van Via Rudolphi Producties.

Vorige edities

Ben je een nieuwe maker?

Via dit formulier kun contact met ons opnemen over het produceren van voorstellingen, een voorstelling aandragen voor Het Debuut en meer

Neem contact op