Via Rudolphi Producties

Sinds 2003 produceren wij jaarlijks nieuwe producties van uiteenlopende, zelfstandige theatermakers, van alle generaties; van net afgestudeerde toptalenten tot door de wol geverfde professionals die de hele wereld hebben gezien. En dan het liefst samen in een productie. Makers met een missie: ze vertellen eigen verhalen die nog niet genoeg verteld worden en pogen daarop een nieuwe licht te laten schijnen.

Als creatief producent zijn wij betrokken bij de inhoud en vormgeving van de stukken die wij produceren en hebben de artistieke vrijheid van de maker hoog in het vaandel staan. Onze voorstellingen zijn herkenbaar, aansprekend, prikkelend, emanciperend, confronterend, soms ongemakkelijk, quasi realistisch, met een beetje tragiek en veel humor.

lees meer

Elk jaar hebben wij vrije ruimte gereserveerd voor actuele werken, die niet kunnen wachten op een volgend kunstenplan. Zo kunnen wij het publiek, naast onze vaste selectie voorstellingen, ook producties aanbieden die bijdragen aan een actueel maatschappelijk debat. Daarnaast produceren wij jaarlijks Het Debuut, waarin drie pas afgestudeerde makers met hun eigen afstudeervoorstelling op een landelijke tournee gaan; een vliegende start voorde nieuwe lichting makers.

Makers waar wij de afgelopen jaren mee hebben gewerkt zijn o.a. Bodil de la Parra, Stephanie Louwrier, Magne van den Berg, Waal en Wind (Eva Marie de Waal en Sophie van Winden), Tarik Moree, Laura De Geest & Daniël ’t Hoen, Jette Derlagen, Peer Wittenbols, Marlies Heuer, Naomi VelissariouRené van ’t Hof en Carver.

Geselecteerd voor eerdere edities van Het Debuut zijn o.a. Caro Derkx, Tim Olivier Somer, Tarik Moree, Romano Haynes, Performancegroep ROTOR, La Isla Bonita, Firma Draak, Rundfunk, performancecollectief URLAND en George Tobal.

Informatie & contact

Creatieve producenten:
Thomas Royé – thomas@viarudolphi.nl
Marloes Marinussen – marloes@viarudolphi.nl
Marketeers:
Lisette Brouwer – lisette@viarudolphi.nl
Laura van Wingerden – laura@viarudolphi.nl

Telefoon: 020-6277555

Nu in het theater

Eerdere voorstellingen