Foto Mohammad Alzoabi

WAT WE DOEN

Nieuwsgierig, innovatief, ambitieus en met grote liefde voor de kunst creëert WAT WE DOEN multidisciplinaire voorstellingen. Altijd met als doel om maatschappelijke dilemma’s in hun complexiteit toegankelijk, inzichtelijk en ‘beleefbaar’ te maken voor diverse publieken. Vaak door middel van theater, maar ook met podcasts, stand up comedy en lezingen. WAT WE DOEN kiest de vorm die past bij het onderwerp én het publiek. Om zo een gesprek te starten over de wereld om ons heen.

Een theaterproject van WAT WE DOEN begint altijd bij een actueel maatschappelijk dilemma, dat samen met een publiek verder wordt uitgediept. De onderwerpen zijn divers: van de rechtspraak tot vluchtelingen, van ouderenzorg tot wij-zij denken. Bij elk project wordt uitgebreid journalistiek onderzoek gedaan om de verschillende perspectieven in onze samenleving bloot te leggen. Het werk van WAT WE DOEN laat het publiek liefdevol struikelen, om zo de kans te geven een ander perspectief in te nemen.

Het gezelschap bestaat uit een redactie onder leiding van artistiek leider Floris van Delft. Voor ieder project wordt deze redactie aangevuld met expertise van binnen en buiten de theaterwereld.

MEER INFO:
Zakelijk: zakelijk@watwedoen.nl
Publiciteit/Pers: marketing@watwedoen.nl

Foto: Mohammad Alzoabi

Lees meer

Speellijst: Een zorg voor later

Datum
Locatie
Plaats
Boeken
Wed 29 Sep 20.15 try out
Theater Zuidplein
Rotterdam
Thu 30 Sep 20.15 première
Theater Zuidplein
Rotterdam
Fri 01 Oct 20.15
De Meervaart
Amsterdam
Sat 02 Oct 20.00
Podium Hoge Woerd
De Meern
Thu 07 Oct 20.00
Theater aan de Rijn
Arnhem
; toon alle