WAT WE DOEN

Nieuwsgierig, innovatief, ambitieus en met grote liefde voor de kunst creëert WAT WE DOEN multidisciplinaire voorstellingen. Altijd met als doel om maatschappelijke dilemma’s in hun complexiteit toegankelijk, inzichtelijk en ‘beleefbaar’ te maken voor diverse publieken. Vaak door middel van theater, maar ook met podcasts, stand up comedy en lezingen. WAT WE DOEN kiest de vorm die past bij het onderwerp én het publiek. Om zo een gesprek te starten over de wereld om ons heen.

lees meer

Een theaterproject van WAT WE DOEN begint altijd bij een actueel maatschappelijk dilemma, dat samen met een publiek verder wordt uitgediept. De onderwerpen zijn divers: van de rechtspraak tot vluchtelingen, van ouderenzorg tot wij-zij denken. Bij elk project wordt uitgebreid journalistiek onderzoek gedaan om de verschillende perspectieven in onze samenleving bloot te leggen. Het werk van WAT WE DOEN laat het publiek liefdevol struikelen, om zo de kans te geven een ander perspectief in te nemen.

Het gezelschap bestaat uit een redactie onder leiding van artistiek leider Floris van Delft. Voor ieder project wordt deze redactie aangevuld met expertise van binnen en buiten de theaterwereld.

Informatie & contact

Zakelijk:
aziza@watwedoen.nl / zakelijk@watwedoen.nl

Publiciteit
:
spela@watwedoen.nl / marketing@watwedoen.nl

Technisch producent:
remko@watwedoen.nl

Foto: Mohammad Alzoabi

Onze rol

Nu in het theater

Eerdere voorstellingen