Lost Project

Met Amsterdam Zuidoost als thuisbasis liggen Amsterdamse makers diep in het hart van LostProject. Door hun eerlijkheid, open mind en energie trekt LostProject een publiek aan dat vaak niet wordt gezien in theaters. Het diverse publiek voelt zich gehoord en gepresenteerd door LostProject en vindt een community waar hij/zij zich thuisvoelt.

lees meer

Binnen LostProject worden alle verhalen gezien als artistiek, waardevol en belangrijk. De kunsten van de unieke makers geven representatie aan het diverse publiek en creƫren een plek waar jong en oud zich terugziet.

Het collectief voelt als een thuis, een warme plek waar je kunt praten over alles en waar iedereen elkaar respecteert. De makers zijn kwetsbaar en sterk op hetzelfde moment. Hun verhalen en diverse disciplines maken LostProject een ware representatie van de samenleving.

De voorstellingen die uit LostProject voortkomen staan bekend om hun “saus”. Het is de normaalste zaak dat het publiek reageert op de makers en dat er zelfs gefilmd en getagd wordt op social media. Iets wat vaak uit den boze is bij de “mainstream” voorstellingen. Als je je verbonden voelt met kunst en cultuur in een land, dan voelt het ook als jouw land. 

Informatie & contact

Onze rol

Eerdere voorstellingen