George & Eran Producties

George & Eran Producties is een het nieuwe theatergezelschap van George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël. De makers achter o.a. de “George & Eran lossen Wereldvrede op!” trilogie maken voorstellingen die midden in de maatschappij staan en over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland gaan.

Onze voorstellingen zijn maatschappelijk geëngageerd, persoonlijk en bevinden zich op het snijvlak van toneel en stand-up. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s terug gebracht tot menselijke proporties.

Wij vertellen verhalen die in een veranderend Nederland de urgentie hebben om verteld te moeten worden. Verhalen die kloppen aan de poorten van ons land, onze stad en onze buurt en een vanzelfsprekend onderdeel uitmaken van onze Nederlandse cultuur. Verhalen die door ons bloed stromen. Verhalen die iedereen meemaakt en die iedereen aangaan.

George & Eran Producties zit in de meerjarige activiteiten regeling van het Fonds Podiumkunsten en wordt tot en met 2020 structureel gesubsidieerd. Ze is het nieuwe huisgezelschap van Theater de Meervaart en heeft een verbinding met De Toneelmakerij, Theaterfestival Oerol en Via Rudolphi.

MEER INFO:
Artistiek: George Elias Tobal / george@georgeeneranproducties.nl
en Eran Ben-Michael / eran@georgeeneranproducties.nl
Zakelijk: Dionne Pierik / dionne@georgeeneranproducties.nl, 020-4107473
Publiciteit: pr@georgeeneranproducties.nl

Lees meer

Speellijst: George en Eran worden veganisten

Datum
Locatie
Plaats
Boeken
Wed 29 Sep 20.15
SPOT
Groningen
Thu 30 Sep 20.00
Theater Zuidplein
Rotterdam
Sat 02 Oct 20.30
ECI Cultuurfabriek
Roermond
Wed 06 Oct 20.30
Theater De Omval
Diemen
Thu 07 Oct 20.30
LUX
Nijmegen
; toon alle