George & Eran Producties

George & Eran Producties is een het nieuwe theatergezelschap van George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël. De makers achter o.a. de “George & Eran lossen Wereldvrede op!” trilogie maken voorstellingen die midden in de maatschappij staan en over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland gaan.

Onze voorstellingen zijn maatschappelijk geëngageerd, persoonlijk en bevinden zich op het snijvlak van toneel en stand-up. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s terug gebracht tot menselijke proporties.

Wij vertellen verhalen die in een veranderend Nederland de urgentie hebben om verteld te moeten worden. Verhalen die kloppen aan de poorten van ons land, onze stad en onze buurt en een vanzelfsprekend onderdeel uitmaken van onze Nederlandse cultuur. Verhalen die door ons bloed stromen. Verhalen die iedereen meemaakt en die iedereen aangaan.

George & Eran Producties zit in de meerjarige activiteiten regeling van het Fonds Podiumkunsten en wordt tot en met 2020 structureel gesubsidieerd. Ze is het nieuwe huisgezelschap van Theater de Meervaart en heeft een verbinding met De Toneelmakerij, Theaterfestival Oerol en Via Rudolphi.

MEER INFO:
Artistiek: George Elias Tobal / george@georgeeneranproducties.nl
en Eran Ben-Michael / eran@georgeeneranproducties.nl
Zakelijk: Dionne Pierik / dionne@georgeeneranproducties.nl, 020-4107473
Publiciteit: pr@georgeeneranproducties.nl

Lees meer

Speellijst: George & Eran worden racisten – reprise

Datum
Locatie
Plaats
Boeken
Mon 07 Dec 20.15
SPOT
Groningen
Tue 05 Jan 19.00
Stadsschouwburg
Utrecht
Fri 08 Jan 19.30
De Meervaart
Amsterdam
Sat 09 Jan 19.30
Stadsgehoorzaal Vlaardingen
Vlaardingen
Sun 24 Jan 19.00
Stadsschouwburg Nijmegen
Nijmegen
; toon alle