Foto Ruben Snitselaar

FIFTY-ISH

FIFTY-ISH is een ad-hoc samenwerking tussen Léon Ali Çifteci, Dennis Rudge, Michel Sorbach en Bart Oomen. De vier acteurs en theatermakers zijn van dezelfde generatie van de Academie voor Kleinkunst en Toneelschool Amsterdam en onder het initiatief van Bart Oomen samengekomen.
De speelstijl is direct, confronterend en speels en ze werken in een hybride theatervorm toneel, muziektheater, vertelkunst en cabaret met elkaar gecombineerd worden.

De voorstelling FIFTY-ISH wordt geproduceerd door Stichting ’t Beemstervarken, waar Bart Oomen de artistiek leider van is. Met een herkenbare en toegankelijke stijl wil de stichting meer begrip kweken voor culturele diversiteit en actief bijdragen aan de bewustwording en de participatie van mensen met een migrantenafkomst in de Nederlandse samenleving. De Stichting heeft al verschillende producties gerealiseerd waaronder Ik Driss De Musical en Kapsalon de Comedy.
De samenwerking met Léon Ali Çifteci, Dennis Rudge, Michel Sorbach is zeer vruchtbaar en biedt mogelijk kansen om in de toekomst meer producties samen te realiseren.

MEER INFO:
Het bestuur van de stichting wordt gevormd door Dhr. Asis Aynan (voorzitter),dhr. Jan Pascal Grosfeld (penningmeester) en dhr Jurgen Maas (bestuurslid).
Inschrijving Kamer van Koophandel: nr. 41215171\

Zacharias Jansestraat 15-II
1097 CH Amsterdam

tbeemstervarken@xs4all.nl

Foto: Ruben Snitselaar

Lees meer

Archief: