Dood Paard

Dood Paard is een toonaangevend toneelgezelschap, dat de wereld bekijkt vanuit een kritische houding, met humor en een optimistische overtuiging dat het intellect en de creativiteit van de mens tragedie kunnen overstijgen. Een sterke herkenbaarheid van het gezelschap gaat hand in hand met een grote verscheidenheid in het werk. De voorstellingen zijn een pleidooi voor pluriformiteit, onbevangenheid en een vrije manier van denken en kijken.

Dood Paard werkt als collectief. Het heeft een kleine vaste kern en werkt met (regelmatig terugkerende) gasten.

lees meer

Dood Paard is een broedplaats voor nieuw Nederlands repertoire, dat door het gezelschap ontwikkeld en gespeeld wordt.

Dood Paard maakt voor seizoen 23-24 een voorstelling geschreven door Magne van den Berg, BYE BYE DADDY a family business, de voorstelling Op hoop van zegen van Heijermans en het speelt repertoire (bestaande voorstellingen).

Dood Paard is Kuno Bakker, Manja Topper, Tomer Pawlicki, Michael Yallop en Ramses van den Hurk.

De gasten in seizoen 23-24 zijn: Joachim Robbrecht, Dinda Provily,  Mokhallad Rasem, Florian Hellwig, Ella Kamerbeek,  en Magne van den Berg 

Werk van Dood Paard is o.a.:  BYE BYE DADDY a family business, Op Hoop van Zegen, Speelplaats, WOMEN IN TROY, as told by our mothers, Twomenshow, De Verse Tijd, The Tragedy of Slaughtervaart, Doctor Faustus, Homemade.

Informatie & contact

Creatief & zakelijk producent:
Via Rudolphi – thomas@viarudolphi.nl

Publiciteit:
Merel Coebergh – merelcoebergh@doodpaard.nl, 0613068264

Techniek:
techniek@doodpaard.nl of info@michaelyallop.com, 0612851926

Nu in het theater

Eerdere voorstellingen