Collectief Het Paradijs

Collectief Het Paradijs, een mimecollectief met aan het roer: Luuk Weers, Vincent van Woerkom en Ivar Schutte bijgestaan door productieleider Floor Öfner en zakelijk leider Christiaan Uytdehaage. Wij maken filmisch punk theater. Voorstellingen over de mens in een rauwe, absurdistische bewegingstaal waarin de banaliteit van ons dagelijks leven over het voetlicht wordt gebracht.

Ons werk is in de basis mime – het lichaam is de grond van alles; van onze hartenkreten, van onze wilskracht, van onze kwetsbaarheid. Met de beste elementen uit filmisch en punk theater smijten we de absoluutheden tegen elkaar om een gelaagd, verwarrend, energiek en tegelijkertijd genuanceerd werk te creëren. Vanuit film stellen we: niets is toeval. Vanuit punk is de inzet: 200% energie. Deze combinatie in het theater maakt alles live en zintuigelijk.

lees meer

We hopen het publiek los te schudden en tot nadenken te stemmen, zowel over de inhoud zelf als ook over wat de vorm van ons werk precies is. Het publiek vliegt van rationele, naar visuele, naar auditieve ervaring en weer terug, waardoor onze voorstellingen een breed publiek blijft boeien. We leveren een totaalervaring.

Informatie & contact

Marketing en publiciteit:
Vincent van Woerkom – Vincent@collectiefhetparadijs.nl
marketing@collectiefhetparadijs.nl

Productie:
Floor Öfner – Floor@collectiefhetparadijs.nl

Zakelijk:
Ivar Schutte – Ivar@collectiefhetparadijs.nl
Luuk Weers – Luuk@collectiefhetparadijs.nl

Zakelijkleider:
Christiaan Uytdehaage – christiaan@hetmotorblok.nl

Onze rol

Nu in het theater

Eerdere voorstellingen