BEER muziektheater

Onder de naam BEER muziektheater werken regisseur Aike Dirkzwager, acteur René Groothof, vormgever Rogier Willems en zakelijk leider Arjen Berendse jaarlijks aan een nieuwe voorstelling.

BEER muziektheater maakt beeldend en inhoudelijk theater waarbij de vorming van de identiteit centraal staat. Op basis van sterke, volwassen verhalen met psychologische inhoud neemt BEER muziektheater stelling ten aanzien van relevante onderwerpen en vertalen die naar de jeugd. Muziek neemt een essentiële plek in binnen onze producties en hiermee raken zij publiek in de kern van hun belevingswereld. BEER muziektheater maakt betrokken theater voor jong en oud en waarin humor nooit ontbreekt.

BEER muziektheaterproducties ontving de Gouden Krekel 2006, voor de meest indrukwekkende jeugdtheatervoorstelling Meneer Ibrahim en de bloemen van de koran. Deze voorstelling werd geregisseerd door Aike Dirkzwager met René Groothof en Sjahin During. De VSCD Jeugdtheater & concertjury zegt het volgende over de winnaar: “Ritmisch, invoelbaar, aangrijpend; kortom een adembenemende voorstelling…!!!