Vriend worden

Rudolphi Producties is de artistieke thuishaven voor zelfstandige theatermakers met een voorliefde voor beeldend, muzikaal en sprankelend theater dat dicht op de huid van de samenleving zit. Het zijn theatermakers die onvoorwaardelijk voor kunst durven kiezen zonder daarbij de toeschouwer uit het oog te verliezen. Rudolphi Producties werkt met theatermakers van alle generaties; van net afgestudeerde toptalenten tot door de wol geverfde professionals die de hele wereld gezien hebben. Rudolphi Producties kiest voor theater dat schuurt, verbaast, ontroert en verrast.

Wij zijn trots op onze theatermakers. En wij willen graag dat zij mooie voorstellingen blijven maken. Met u, want zonder u kan het niet. Dus vragen we u Vriend te worden van Rudolphi Producties, en daarmee Vriend en supporter van deze bijzondere theatermakers.

Wij vragen u hiervoor een bijdrage van E 25,- per jaar. Meer mag natuurlijk altijd. Dat laten we over aan de grootte van uw portemonnee. U kunt Vriend worden door uw adresgegevens te mailen naar info@viarudolphi.nl.nl en het bedrag van E 25,- over te maken naar NL56ABNA0425211274 t.n.v. Theaterproducties Via Rudolphi o.v.v. ‘Vriend’.

Als Vriend krijgt u Vriendenvoordeel bij try-outs en premières. Voor Vrienden organiseren wij samen met onze theatermakers bijzondere randprogrammering. Uiteraard ontvangt u ook onze tweemaandelijkse nieuwsbrief.

Naast ervaren theatermakers als Bodil de la Parra, Nadja Hüpscher, Hans Dagelet of Marlies Heuer ontfermen wij ons ook over de nieuwe generatie. Met uw bijdrage ondersteunt u dit jonge talent. Jaarlijks selecteren wij tijdens het ITs Festival Amsterdam de drie beste korte voorstellingen van afstuderende theatermakers van de Nederlandse Toneel-, Dans- en Kleinkunstopleidingen. Zij worden beloond met een gezamenlijke tournee in september en oktober: Het Debuut.

Met uw bijdrage bieden wij deze jonge makers de juiste artistieke en organisatorische ondersteuning zodat zij hun talenten tijdens deze tournee ten volle kunnen ontplooien. Op zaterdag 20 september gaat dit project in de Toneelschuur Haarlem in première. Vanzelfsprekend wordt u hier tezijnertijd voor uitgenodigd.

Mocht u meer willen weten over onze Vriendschap, over de geefwet, waarvan u kunt profiteren bij echt serieuze financiele vriendschap, neem dan gerust contact op met Marie-Anne Rudolphi, producent van Rudolphi Producties op 020-6277555 of marie-anne@viarudolphi.nl.nl.