Vacature stagiair marketing & communicatie en productie

Theaterbureau Via Rudolphi biedt al meer dan 30 jaar een professionele infrastructuur aan zowel gevestigde theatergezelschappen als aan nieuwe theaterinitiatieven. Ons bureau regelt achter de schermen allerhande zaken om voorstellingen mogelijk te maken. We hebben twee creatieve producenten die alle voorstellingen aan theaters verkopen, begrotingen opstellen en beheren, de bureaumedewerkers verzorgen administratie, facturatie en contracten, onze fondsenwerver schrijft de aanvragen en evaluaties van projecten en de twee marketeers zorgen ervoor dat al het promotiemateriaal voorhanden is en de communicatie met theaters op rolletjes loopt.

Naast het impresariaat en de zakelijke ondersteuning produceren we onder de naam Via Rudolphi Producties ook eigen voorstellingen van zelfstandige theatermakers: van net afgestudeerde toptalenten tot door de wol geverfde professionals. Makers waar wij mee werken zijn o.a. Char Li Chung, Tarik Moree, Belle van Heerikhuizen, Peer Wittenbols, Stephanie Louwrier, Bodil de la Parra, Waal en Wind (Eva Marie de Waal en Sophie van Winden) en Magne van den Berg.

Vanaf eind augustus zijn wij op zoek naar een stagiair(e) marketing en communicatie en een stagiair(e) productie (beide ca. 32 uur p/w, stageduur in overleg)

Lees hier de volledige vacature stagiair Marketing & communicatie
Lees hier de volledige vacature stagiair Productie