Theater Bellevue: La Isla Bonita/ Het Debuut – Rudolphi Producties

Wat hebben ritmische gymnastiek en bootvluchtelingenproblematiek met elkaar te maken? Helemaal niks. En toch vormen ze in La Isla Bonita een volstrekt logische eenheid. Vijf jonge vrouwen verenigd in een gymnastiekvereniging voelen zich enorm betrokken bij de vluchtelingenramp die zich op de Middenlandse Zee voltrekt. Ze besluiten een Waarschuwingsshow te maken, met alle gevolgen van dien. La Isla Bonita is een wervelende show vol virtuoze acrobatiek, glitterpakjes, harde feiten, menselijke zwaktes en oprechte empathie waarbij je van schaamte niet weet hoe hard je moet lachen. La Isla Bonita is de eerste voorstelling van een nieuw makerscollectief dat met veel bravoure de Nederlandse podia bestormt.

Met Het Debuut presenteert Rudolphi Producties jaarlijks de nieuwe generatie theatermakers. Voor jullie, het publiek, een eerste kennismaking met uitzonderlijk, opmerkelijk, relevant talent, geselecteerd tijdens het International Theatreschool Festival. De jury, die dit jaar bestond uit Marie-Anne Rudolphi, Maarten van der Cammen en actrice Ariane Schluter, werd het makkelijk gemaakt. Één voorstelling stak met kop en schouders boven de andere uit: La Isla Bonita van de opleiding Theatraal Performen (Toneelacademie Maastricht).

Zoals elk jaar is er na afloop van de voorstelling gelegenheid om onder het genot van een drankje kennis te maken met de makers van La Isla Bonita, onder de bezielende leiding van Oscar Kocken.

Aanvang: 20.30 uur
Klik hier voor kaarverkoopinformatie.

Logo Rudolphi Producties

< TERUG