Contact

Rudolphi Producties
Rombout Hogerbeetsstraat 109 – unit 36
1052 VW Amsterdam
Telefoon: 020-6277555
E-mail: info@viarudolphi.nl

Rudolphi Producties

Over ons:

Rudolphi Producties is het productiehuis van Theaterzaken Via Rudolphi. Rudolphi Producties is de artistieke thuishaven voor zelfstandige theatermakers met een voorliefde voor beeldend, muzikaal en sprankelend theater dat dicht op de huid van de samenleving zit. Het zijn theatermakers die onvoorwaardelijk voor kunst durven kiezen zonder daarbij de toeschouwer uit het oog te verliezen. Rudolphi Producties werkt met theatermakers van alle generaties; van net afgestudeerde toptalenten tot door de wol geverfde professionals die de hele wereld gezien hebben. Rudolphi Producties kiest voor theater dat verbaast, ontroert, schuurt en verrast.

Producties & Speellijsten:

Klik hier

ANBI Gegevens: 

Rudolphi Producties heeft een ANBI status; ‘een algemeen nut beogende instelling’. Deze ANBI status geeft toegang tot een groot aantal fiscale faciliteiten voor donateurs/erflaters en voor onszelf als goede doelen instelling. Giften aan Rudolphi Producties zijn, afhankelijk van de persoonlijke situatie, fiscaal aftrekbaar. Over schenkingen of nalatenschappen hoeft Rudolphi Producties geen schenkings-/successierecht te betalen.
Instellingen met een ANBI status zijn verplicht een aantal documenten openbaar te maken. Dat geeft mogelijke financiers goed zicht op onze doelstellingen, activiteiten en financiële situatie.

Financiële verantwoording:
Jaarverslag 2020
Jaarverslag 2019
KvK: 34194310 / RSIN: 12427440

Bestuur:
Rudolphi Producties heeft haar governance belegd in een gemeenschappelijke Raad van Toezicht die over de activiteiten van Rudolphi Producties waakt. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door Marie-Anne Rudolphi, Marloes Marinussen en Thomas Royé.
De Raad van Toezicht van Rudolphi Producties wordt gevormd door: Charlotte Dingemans (voorzitter), Peter Swinkels (secretaris), Jan Zoet (algemeen bestuurslid), Chris Keulemans (algemeen bestuurslid) en Jeannette Smit (algemeen bestuurslid).
De Raad van Toezicht volgt de regels van de Code Cultural Governance.

Doelstelling:
Rudolphi Producties heeft als doel het produceren en presenteren van nieuw werk van autonome makers van alle generaties en achtergronden. Dit werk kenmerkt zich door een open houding ten opzichte van de wereld om ons heen zonder expliciet actueel te willen zijn. Het vakmanschap is van hoog niveau. Er wordt zowel voorwaardenscheppend als artistiek-inhoudelijk geproduceerd.

Team

Marie-Anne Rudolphi

Artistiek leider Rudolphi Producties
marie-anne@viarudolphi.nl

Marloes Marinussen

Creatief producent
marloes@viarudolphi.nl
aanwezig: ma t/m do

Thomas Royé

Creatief producent
thomas@viarudolphi.nl
aanwezig: ma t/m do

Lisette Brouwer

Marketeer
lisette@viarudolphi.nl
aanwezig: ma, wo en vr

Roos Brouwer

Office manager
roos@viarudolphi.nl
aanwezig: ma t/m do

Maarten van der Cammen

Voor altijd in ons hart