Première Dagen van Rijst gaat door

De nieuwe voorstelling van Bodil de la Parra bij Via Rudolphi Producties Dagen van Rijst gaat komend weekend toch in première.

Via Rudolphi Producties en de Meervaart hebben met elkaar besloten de première van Dagen van Rijst door Bodil de la Parra door te laten gaan, maar de voorstellingsreeks te beperken tot twee “première-matinees” aankomend weekend. Uiteraard zo veilig mogelijk binnen de nieuwe richtlijnen, op basis van anderhalve meter én op vertoon van een geldig Coronatoegangsbewijs.

De productie werd de afgelopen weken gerepeteerd in de studio van de Meervaart en op dit moment afgemaakt in hun Blauwe Zaal. Gezien de fase van het werkproces en de ambitie van het gehele team om dit aan het publiek te tonen is ervoor gekozen twee middagvoorstellingen te organiseren in Amsterdam. Op zondagmiddag 5 december stond reeds een matinee gepland, deze blijft staan en start om 14:30u. De zaterdagavond voorstelling van 4 december zal worden verplaatst naar zaterdagmiddag, ook aanvang 14:30u. De try-outs op donderdag en vrijdag worden geannuleerd.

Avondlockdown
Met ingang van zondag 28 november zijn de theaters na 17:00 uur gesloten. Dit betekent dat verdere voorstellingen in de avonden worden geannuleerd. De maatregelen gelden tot en met zaterdag 18 december. Bekijk voor de meest actuele informatie de website van het betreffende theater. De theaters nemen contact met je op over gekochte kaarten in de periode van de avondlockdown.