Stagiair(e) marketing & publiciteit gezocht

Theaterzaken Via Rudolphi biedt al jaren een thuis aan zowel gevestigde theatergezelschappen als aan nieuwe theaterinitiatieven. Groepen worden door Via Rudolphi zakelijk, productioneel en publicitair ondersteund.
We werken onder meer voor Het Volksoperahuis en produceren per jaar drie eigen voorstellingen onder de naam Rudolphi Producties. Voor dit najaar zijn wij op zoek naar een:

Marketing & Publiciteit stagiair(e)
(32-38 uur per week, stageduur in overleg)

Een stageplaats bij Via Rudolphi is zeer veelzijdig en biedt je de mogelijkheid om een uitgebreid kijkje te nemen achter de schermen van een theaterbureau.  Als stagiair(e) ondersteun je zowel de publiciteitsafdeling als de bureaumedewerker en kom je met alle aspecten van ons kantoor en het theatervak in aanraking. Kun jij makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden en toon je graag eigen initiatief? Dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken!

Werkzaamheden:
Tijdens je stage ondersteun je onze twee publiciteitsmedewerkers onder andere bij de producties Het Debuut  en Gouwe Pinda’s van Rudolphi Producties en Greaseman van Het Volksoperahuis. Taken die je o.a. voor deze voorstellingen te doen staan zijn:

– uitvoeren van redactioneel werk zoals het bijhouden van de website, het opstellen van promotionele teksten en het opzetten van social media campagnes;
– zoeken en benaderen van potentiële doelgroepen;
– contact behouden met de tourtheaters: nadenken over de publiciteit en het bereiken van het publiek;
– ondersteuning bij opzetten van flyer- en affichecampagnes.
Verder ondersteun je de bureaumanager bij het ontvangen van gasten, verzorgen van de lunch, beantwoorden van de telefoon en afhandelen van post & e-mail.

Naast uitvoerende werkzaamheden bieden we je, indien gewenst, ook de mogelijkheid om mee te denken over marketing- en beleidsplannen en met eigen ideeën te komen.

Wat zoeken wij?
Een nauwkeurige student HBO/WO met affiniteit met de podiumkunsten. Je steekt je handen graag uit de mouwen, hebt een vlotte pen en bent organisatorisch sterk. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, kun je goed overweg met MS Office en beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Wat bieden wij?
– Een leerzame stage op een levendig en informeel kantoor.
– Een stagevergoeding conform Theater cao.
– De mogelijkheid om de zakelijke kant van de theaterwereld te ervaren en een netwerk op te bouwen van theatermakers, theaters en festivals.

Interesse?
Stuur een mail met je CV en motivatie naar info@viarudolphi.nl.
Zou je graag nog wat meer informatie willen? Dan kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 020-6277555.
www.viarudolphi.nl