Gehring en Ketelaars

Gehring & Ketelaars maakt persoonlijk, sober en ongepolijst theater. Ze laat zich inspireren door authentieke actuele verhalen uit de samenleving, die ze vertaalt naar een poëtische tekst en samen met een regisseur verbeeldt in een strakke, krachtige vorm. De actrices schakelen in hun voorstellingen tussen verschillende personages en zichzelf.

Het gezelschap won de afgelopen jaren meerdere prijzen en toerde langs verschillende internationale festivals. In Edinburgh zag programmeur Shelley Hastings Kelder | bye bye world en nodigde G&K uit in het Battersea Arts Centre in Londen. Dit werd hun vaste buitenlandse maak- en speelplek.

Naast voorstellingen werkte G&K mee aan een film, maakte verschillende mini-performances en af en toe ontsteekt ze een Artistic Fire in bedrijven.

Gehring & Ketelaars zijn oorspronkelijke en intelligente podiumkunstenaars. Hun voorstellingen zijn een mix van authentieke actuele verhalen uit de samenleving, in een sobere maar doeltreffende theatrale vorm. – Frank Noorland, programmeur Theater Bellevue.

MEER INFO:
publiciteit: Maartje Hagar Treep,  mhtreep@gmail.com

Lees meer

Archief: