De Theatertroep

De Theatertroep is een collectief van tien toneelspelers met een herkenbare speelstijl waarin de mechaniek van het ‘theatermaken’ wordt blootgelegd. De Theatertroep gaat voortdurend op zoek naar nieuwe vormen van theatermaken, nieuwe locaties om te spelen en nieuwe verbindingen met andere kunstdisciplines. Zij doorspit met regelmaat het rijke aanbod aan klassieke en moderne toneelliteratuur, maar duikt even gretig in de geschiedenis van de film, de beeldende kunst, het cabaret en de sketchshow en schrijft daarnaast zelf nieuw repertoire.

Vanaf 2013 is De Theatertroep een stichting met als bestuursleden: Chris Keulemans (voorzitter), Martijn de Rijk (secretaris, vice-voorzitter), Wouter Goedheer (penningmeester) en Hagar Heijmans (algemeen lid, ondersteuning penningmeester).
De huidige vaste leden van de Theatertroep zijn: Rosa Asbreuk, Ptrick Duijtshoff, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Jochum Veenstra, Roos Visser en Jasmijn Vriethoff.

MEER INFO:
Financiën: financieel@theatertroep.nl
Publiciteit: publiciteit@theatertroep.nl
Pers: pers@theatertroep.nl
Techniek: techniek@theatertroep.nl

Lees meer

Speellijst: Zonder Toestemming

Datum
Locatie
Plaats
Boeken
do 22 mrt 20.30
LUX
Nijmegen
vr 23 mrt 20.30
De Lieve Vrouw
Amersfoort
za 24 mrt 20.30
Theater Bouwkunde
Deventer
wo 28 mrt 20.15
Stadsschouwburg Groningen
Groningen
vr 30 mrt 20.30
Theater Walhalla
Rotterdam
; toon alle