De Theatertroep

De Theatertroep is een collectief van tien toneelspelers met een herkenbare speelstijl waarin de mechaniek van het ‘theatermaken’ wordt blootgelegd. De Theatertroep gaat voortdurend op zoek naar nieuwe vormen van theatermaken, nieuwe locaties om te spelen en nieuwe verbindingen met andere kunstdisciplines. Zij doorspit met regelmaat het rijke aanbod aan klassieke en moderne toneelliteratuur, maar duikt even gretig in de geschiedenis van de film, de beeldende kunst, het cabaret en de sketchshow en schrijft daarnaast zelf nieuw repertoire.

Vanaf 2013 is De Theatertroep een stichting met als bestuursleden: Chris Keulemans (voorzitter), Martijn de Rijk (secretaris, vice-voorzitter), Wouter Goedheer (penningmeester) en Hagar Heijmans (algemeen lid, ondersteuning penningmeester).
De huidige vaste leden van de Theatertroep zijn: Rosa Asbreuk, Ptrick Duijtshoff, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Jochum Veenstra, Roos Visser en Jasmijn Vriethoff.

MEER INFO:
Financiën: financieel@theatertroep.nl
Publiciteit: publiciteit@theatertroep.nl
Pers: pers@theatertroep.nl
Techniek: techniek@theatertroep.nl

Lees meer

Speellijst: Zonder Toestemming

Datum
Locatie
Plaats
Boeken
di 20 feb 20.00 try out
Frascati
Amsterdam
wo 21 feb 20.00 try out
Frascati
Amsterdam
do 22 feb 20.00 try out
Frascati
Amsterdam
vr 23 feb 20.00 première
Frascati
Amsterdam
za 24 feb 20.00
Frascati
Amsterdam
; toon alle